Comencem una nova etapa

Avui, a Mas Palou, encetem una nova etapa i ens fa molta il.lusió compartir-la amb vosaltres. Fins ara ens hem dedicat, a conrear vinyes i oliveres i a potenciar el turisme rural al Penedès amb les dues cases que tenim: Cal Joaquim i Cal Lluís de Mas Palou.

El 1996 vam fer rehabilitar una de les masoveries, Cal Joaquim, amb la idea de donar continuïtat al patrimoni familiar. Les masoveries són les antigues cases dels masovers, que tradicionalment eren els encarregats de tenir cura de les finques rurals.

Mas Palou turisme rural a l'Alt Penedès
Vista general dels allotjaments rurals de Mas Palou

Uns anys després d’obrir Cal Joaquim, vam repetir l’operació amb Cal Lluís. Vèiem que als nostres clients els agradava molt Mas Palou i que hi tornaven amb amics, així que decidírem ampliar la proposta a la segona masoveria. Avui les dues cases ofereixen una estada còmoda i atractiva, moltes possibilitats de lleure i, per damunt de tot, l’especial encant de la senzillesa i l’autenticitat.

Les antigues masoveries de Mas Palou, transformades en confortables allotjaments rurals, són l’opció perfecta per passar-hi uns dies de vacances i descobrir la comarca del vi i del cava, amb un potencial enorme pel turisme rural al Penedès.  A més, la proximitat a Barcelona i a la costa de Sitges i Vilanova obre moltes possibilitats de gaudir de la cultura, del sol i de la platja.

I a partir d’avui, L’Espai Mas Palou.

“Plató definí l’espai com l’habitacle de les coses creades, i Aristòtil com el lloc on les coses en són particularitzacions…”

L’Espai de Mas Palou, l’hem creat i pensat per a tu i els teus. Un espai per disfrutar i compartir. Ideal per organitzar tot tipus d’actes socials, celebracions, , una sessió de cata, esdeveniments d’empresa, presentacions de producte…o sencillamente un dinar o sopar.

Un espai diàfan en mig d’un entorn rural de vinyes i oliveres al bell mig del Penedès  amb un entorn que et sorpendra.

Mas Palou són vinyes i boscos, masoveries i cellers. La remor del camp sota la llum mediterrània. Camins, turons, alzines. Els petits llogarets que esquitxen l’horitzó ondulat fan del turisme rural al Penedès una experiència inoblidable.

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.