Calçotada entre vinyes a l'Espai Mas Palou

Tot comença amb una benvinguda a Mas Palou. En una calçotada mai es va al gra de de l’inici. Primer s’ha de trepitjar la vinya, atiar el foc amb els sarments que el Santi ja ens haurà preparat. Alçar una copa de vi, o de cava, per iniciar el ritual i aleshores començar a enfilar els calçots entre tots els participants de la trobada.

Preparem reunions familiars o d’amics, en format calçotada!

Les trobades són moltes vegades grups de família o amics que es reuneixen el cap de setmana per fer una activitat en comú. A casa nostra hi fan la calçotada, però també enoturisme amb visita a algun celler que tenim de veí, o una de les excursions que tenim marcades entre les nostres vinyes i que permeten fer una idea del paisatge que tenim al Penedès.

Calçotada a la vinya de Mas Palou

Una calçotada de feina al Penedès? Per què no?

Entre setmana, però, preparem activitats per empreses que treballen dinàmiques de grup. Una calçotada és una bona ocasió per cohesionar un equip de treball perquè tots els membres han d’intervenir en les tasques de preparació i sempre ho fan assistits per nosaltres, amb més o menys grau segons els interessa. Comptem amb l’experiència d’empreses de tot tipus i ens enorgullim de tenir cada any el grup d’Investigadors del Park de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Amb ajuda nostra, els calçots es van coent a la vinya mentre el paisatge ens acompanya. Mentrestant, a l’Espai Mas Palou ja està tot preparat pèr la segona part de l’àpat, perquè els calçots i la carn es couen a fora,  entre les vinyes de Cabernet que envolten la casa i amb els sarments de l’última poda, però l’àpat principal es reserva, si es vol, a l’Espai Mas Palou. Una sala amb tots els equipaments i amb parament de taula complet per fins a 30 persones. A partir d’aquí es disposa de l’Espai durant tot el dia. Un moment per fer ús del projector que hi tenim instal·lat per repassar imatges familiars, o preparar properes trobades…

I què inclou una calçotada a Mas Palou?

En ocasions et pot interessar que ho preparem tot nosaltres i que fins i tot no t’hagis de preocupar de comprar la carn ni els calçots. Això ho podem organitzar com també ens podem limitar a llogar l’Espai Mas Palou i assistir-te en la preparació. Només ens has de dir què necessites i nosaltres et farem una proposta. Per fer-te’n una idea, en aquest document, detallem el que inclou una calçotada preparada per una empresa que vulgui gaudir de totes les comoditats i viure una experiència entre vinyes sense preocupar-se dels detalls.

Comentaris

 1. Anna Alcaine

  Bona tarda,

  Som un grup d’unes 15-20 persones interessats en organitzar una calçotada. Fa uns anys que venim cada any, fins ara us havia contactat l’Alexandra. Volíem preguntar sobre com esteu de dates i intentar trobar un dia que ens vagi bé a la majoria. Si està molt ple els caps de setmana, podríem intentar organitzar-nos per fer-ho un divendres.

  Moltes gràcies per endavant,

  Anna

  1. Hola Anna, ara et responem per privat! Segur que trobem una data! 🙂

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada