Festivals des de Mas Palou

Podríem dir que al Penedès no hi ha una temporada específica de Festivals, perquè en tenim de consolidats, com és el Vijazz i el Most Festival, que es celebren en diferents èpoques de l’any.

De fet els hostes del proper cap de setmana podran gaudir dels actes del Vijazz a Vilafranca del Penedès i els cellers que hi colaboren. 15 minuts en cotxe és tot el que els separaran del cartell més exclusiu de les figures del jazz internacional. Un festival que es pot gaudir de dia, per les activitats als cellers i maridatges en els diversos espais, i de nit en els escenaris més espectaculars que omplen el centre vila de Vilafranca del Penedès. És especialment imprescindible els concerts a l’escenari Jaume I, davant la basílica de Santa Maria, divendres amb Stanley Clarke Band, dissabte The Bad Plus Joshua Redman i diumenge Hiromi: The Trio Project, només per citar algunes de les actuacions més estel·lars.

Podràs trobar tot el programa en aquest enllaç

Gaudeix del Vijazz des de Mas Palou.
Però no tot és Vijazz al Penedès. Durant l’estiu també és temporada de Vinyasons, la música que es veu i el vi que s’escolta als cellers. El festival va començar al juny, però s’allarga durant tot el mes de juliol i és una bona manera de descobrir cellers, vins i maridatges inesperats amb música. Segons el director artístic del projecte, va explicar durant la presentació de la nova edició que Vinyasons no és com assistir a un simple concert, sinó que volen oferir experiències als visitants. “Oferim espectacles que fan que el públic no visqui el mateix que anant a un auditori”, comenta, “adaptem l’espectacle a l’espai del celler i busquem sorprendre amb una posada en escena i amb una bona proposta gastronòmica acompanyada de vi i cava, que fan l’experiència encara més completa”.

I per si fos poc i et queda ganes de més, al novembre arribarà una nova edició del Most Festival, el Penedès Festival Internacional de cinema del Vi i del Cava. Un Festival que transcorre al Penedès, amb seu a Vilafranca, i que destaca per les projeccions als cellers que hi col·laboren. Potser el Festival més especial dels que se celebren entre vinyes, perquè té lloc en una de les èpoques més deconegudes que val la pena no perdre’s al Penedès.
most-festival

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.