Escalivada entre vinyes al Penedès

Els mesos de tardor són especials per gaudir de la vinya. La llum, la temperatura, els colors del les fulles dels ceps… Tot convida apassar un àpat a l’aire lliure! Però les calçotades queden encara lluny … Això no vol dir que hi haguem de renunciar. La nostra proposta, doncs és substituir els calçots per una bona escalivada! Tot comença amb la benvinguda a Mas Palou. Mentre brandem la copa de vi de cava ben fresquet que potser haurà sortit de les nostre vinyes, comencem a coure l’albergínia, el pebrot, la ceba que el Santi ja haurà deixat preparat. Amb l’aroma de les verdures coent-se a foc viu comença la jornada que acabarà còmodament a dins L’Espai amb una llarga sobretaula.

Preparem reunions familiars o d’amics, també en format empresa!

Fer activitats en família, o amb els nostres amics fan que els dies de tardor encara siguin més agradables. Però aquesta activitat també pot ser una excusa perfecta per organitzar una jornada de treball més relaxada i distesa on tot l’equip trobi un entorn motivador per encarar i treballar temes laborals.

A Mas Palou hi regna la tranquil·litat. No cal patir per accés a wi-fi, que n’hi ha a tots els espais tancats i també amb una bona cobertura als patis i jardins. La sala per fer-hi l’àpat principal està habilitada amb tots els estris de parament de taula que es puguin necessitar, fins i tot hi ha una cuina amb forn per si es necessita, així com accessos a banys.

Les taules es poden disposar de diverses maneres, i fins i tot es poden moure segons les necessitats de cada moment. La trobada que comença entre vinyes mentre es prepara i es cou l’escalivada a l’aire lliure, continua a dins l’Espai Mas Palou on es pot fer l’àpat principal, la carn, que s’haurà cuit a les brases on prèviament a foc viu es feia l’escalivada, o la calçotada, si ja és entrat l’hivern. Després és el moment de passar a les postres que presideix la Garlanda del Penedès acompanyada dels cafès. I mentrestant es pot disposar del projector i la pantalla i de l’equip d’altaveus.

I què inclou una trobada a Mas Palou?

En ocasions et pot interessar que ho preparem tot nosaltres i que fins i tot no t’hagis de preocupar de comprar els queviures. Això ho podem organitzar com també ens podem limitar a llogar l’Espai Mas Palou i assistir-te en la preparació. Només ens has de dir què necessites i nosaltres et farem una proposta. Per fer-te’n una idea, en aquest document, detallem el que inclou un àpat entre vinyes per una empresa que vulgui gaudir de totes les comoditats i viure una experiència al Penedès sense preocupar-se dels detalls.

apat-empresa-entre-vinyes-mas-palou

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.