Experiències d’hivern a Mas Palou

Durant l’hivern, una experiència al Penedès és sinònim de calçotades, maridatges i experiències gastronòmiques. A Mas Palou hem programat una sèrie d’activitats perquè en puguis gaudir en família i amics, pensades per petits i grans. Trobaràs les propostes detallades amb els preus per persona al final d’aquest article.

Experiències dhivern al Penedès des de les cases rurals

Arrodoneix la teva estada amb una calçotada

Tenim diverses modalitats de calçotada: t’ho podem preparar tot nosaltres i assistir-te durant l’àpat o bé et deixem tots els ingredients necessaris i as la calçotada al teu ritme. Amb totes les dues opcions no caldrà que et moguis de Mas Palou. Nosaltres ens n’encarreguem de tot: tindrem a punt la salsa feta a casa, els millors calçots i la millor carn. Abundant perquè ningú es quedi amb gana a més del vi i les postres típiques del Penedès sense oblidar els cafès.

Aprofita la teva estada per conèixer un celler del Penedès

Estem envoltats per cellers. Aprofita-ho per fer una excursió a peu per les vinyes i visitar-los! No caldrà que agafis el cotxe per res, nosaltres ens n’encarreguem de programar la visita i recollir les teves compres i deixar-les a Cal Lluís o Cal  Joaquim. A més, les nostres visites poden anar acompanyades d’un tast de formatges de Xerigots, al celler o quan hagis tornat. Tot depèn si és una trobada familiar amb nens petits, que t’agradarà més fer el tast i el maridatge a Mas Palou amb tota tranquil·litat, o bé si ho prefereixes al celler mateix.

Tenim diversos recorreguts, sempre entre vinyes, amb diferents nivells de dificultat. Parató i Agustí Torelló Mata i Rimarts són alguns dels cellers més pròxims a Mas Palou, però també podem oferir-te recorreguts més allunyats que són una bona oportunitat per fer-los en bicicleta.

Converteix-te en un expert en vins i formatges

Potser no amb un expert, però si en un gran coneixedor de l’univers dels vins del Penedès, i d’arreu de Catalunya , i dels formatges. Una combinació espectacular. Et portarem Xerigots a Mas Palou durant dues hores perquè puguis tastar 5 vins i caves  amb 5 formatges que et seleccionarem prèviament segons els teus gustos. Dues hores per aprendre i gaudir durant la teva estada. Un tast particular entre vinyes i sobretot personalitzat al màxim per als assistents. Una experiència exclusiva 100% Xerigots sense haver de moure’t de casa nostra. I amb la vinyes que han donat origen a molts dels vins que tastaràs a tocar de Mas Palou 😉

Download (PDF, Unknown)

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.