Senderisme i enorunning al Penedès des de Mas Palou

Gaudir del Penedès és també visitar les seves vinyes, repassar els seus camins i si es pot, aprofitar per fer esport! És per això que hi ha diverses iniciatives que proposen rutes per Penedès i sovint tenen fites a llocs emblemàtics que fan encara més agradable la seva visita a peu o en bicicleta. Des de Mas Palou animem als nostres hostes a provar aquestes experiències que faran conèixer el Penedès de manera més profunda.

Camins del Penedès, l’aplicació del senderisme entre vinyes

Enoturisme Penedès ha posat a disposició de tothom una aplicació, que sota el nom Camins del Penedès, posa a l’abast dels usuaris una àmplia oferta d’itineraris de natura per descobrir els diferents indrets de la destinació, així com els punts d’interès que s’hi poden trobar en cada un dels recorreguts.

Amb la finalitat de facilitar l’accés a la informació dels itineraris i punts existents, l’aplicació permet  incorporar funcionalitats molt útils per l’ús en el territori com el gps, el giroscopi i la brúixola, tot amb una excel·lent resolució.

Aquesta proposta d’itineraris s’ha desenvolupat pensant amb les diferents necessitats dels usuaris, motiu pel qual s’agrupen en Itineraris familiars, Itineraris a peu, en Mountain bike i de running, i addicionalment també s’han separat segons nivells de dificultat. Cal destacar que la informació de cada una de les rutes es completa amb la oferta de tots els restaurants, cellers, museus i resta de recursos turístics del Penedès.

Disponible a través del web http://www.enoturismepenedes.cat/ca/senderisme-btt i a través de les plataformes d’Android i Apple amb el nom de enoPenedès.

Senderisme Camins del Penedès

Enorunning Penedès, un repte obert 365 dies l’any

L’opció de l’enorunning és per aquelles persones que han incorporat el fet de córrer en la seva activitat normal de lleure. Es planteja com una cursa d’orientació amb un inici i final al Km 0 a Vilafranca del Penedès (les oficines d’Enoturisme Penedès).

Després d’escollir un circuït i una vegada formalitzada la inscripció en una data determinada a www.enorunningpenedes.cat, cal anar a l’oficina d’Enoturisme Penedès, Km.0, on lliuren un xip, un díptic informatiu amb el plànol del Penedès on hi haurà les localitzacions de les bases de control i un obsequi.

Una vegada s’està apunt de començar la cursa, cal introduir el xip a la base de control/sortida Km. 0, que hi haurà a la porta de l’oficina d’Enoturisme Penedès i començarà a comptar el temps.

És obligatori passar i validar els diferents punts de control amb ordre numèric ascendent, en funció del circuit escollit prèviament, i tornar al punt de control Km. 0 de l’oficina d’Enoturisme Penedès, on hi haurà l’últim punt de control/arribada, i un cop validat, ja hauràs acabat la cursa.

Després d’acabar la cursa, cal dipositar el xip a la bústia que trobareu a sota del punt de control/arribada.

Enorunning Penedès

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.