Concert de Carolina Alabau Group a Mas Palou- POSTPOSAT

Entrades de Carolina Alabau Group a Mas Palou

ATENCIÓ ESDEVENIMENT POSTPOSAT
Mas Palou i Produccions al Marge t’ofereixen l’oportunitat de sentir Carolina Alabau en directe, a la fresca del baluard de Mas Palou el 5 d’agost a les 21:00. El concert anirà acompanyat de degustacions de Caves Parató i un espai gastronòmic que s’allargarà fins a mitjanit.

Carolina Alabau, una jove veu del jazz, el pop i el latin ha estat envoltada sempre de música. Filla de músics clàssics va començar a cantar i a tocar el piano des de ben petita, i a formar-se en cant clàssic als 13 anys. Als 17 va compondre la seva primera cançó, entrant en un terreny desconegut però a la vegada molt atraient.

Fa uns dos anys va trobar-se envoltada de tres magnífics músics que han acabat formant part del seu grup i són parts vitals d’aquest projecte. Amb la Lídia García al baix, el Sergi Torrents a la bateria i el Víctor Martínez al piano, fan un viatge a través de les vivències i idees musicals de Carolina fins a crear cançons en què ells també deixen part de les seves pròpies vides. Des d’aleshores ha anat component cançons, de cap estil concret, però utilitzant alhora tots els recursos que ha anat aprenent a mesura que anava estudiant jazz, música moderna, latin,worldmusic, etc.

Les entrades tenen un cost de 15€ per persona i es poden comprar en el següent enllaç

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada