20 anys del Cavatast

20 anys del Cavatast

El Cavatast és una fira de degustació de caves i gastronomia que té lloc a Sant Sadurní d’Anoia. La iniciativa va començar l’any 1997.
Tindrà lloc els dies 7,8 i 9 d’octubre i enguany es celebrarà el 20è aniversari. Es serveix un totalde 42.300 degustacions de cava i més de 22.000 degustacions gastronòmiques on en només tres dies de fira ho visiten milers de persones.

Durant la mateixa setmana també s’organitza la cofreria del cava amb un ampli ventall d’activitats així com la celebració de la Fira comercial i Industrial.

CavatastEl que no et pots perdre del cavatast

Durant aquests tres dies també es pot aprofitar per descobrir més coses de Sant Sadurní i endinsar-te en la seva història a través de les diferents rutes
proposades.

Ruta modernista de Sant Sadurní: Aquesta ruta comença a la plaça de l’Ajuntament segueix pel carrer Raval, Josep Rovira, Sant Antoni, Diputació i plaça Homenatge la Vellesa. En aquest recorregut es poden observar diferents tipus d’arquitectura.

Ruta teatralitzada: És una bona manera de descobrir la història a través dels seus personatges.

Ruta de les caves en bicicleta: és tracta d’una ruta fàcil de 4,5km i que la podem fer en família. La ruta passa per dues de les grans caves de Sant Sadurní com és Codorniu i Raventós i Blanc on una és modernista i l’altre contemporània.

Senderisme: un total de 11 rutes algunes amb variants urbanes i que gràcies a l’ajuntament i la diputació de Barcelona s’ha pogut dur a terme dissenyant-­les i senyalitzant­-les.

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.