Cooking Show a Mas Palou

Hem tingut l'oportunitat de tenir la cuinera professional Amèlia Sarroca a Mas Palou dirigint un "cooking show" per un colectiu d'experts convidats per un gran celler del Penedès. L'objectiu era implicar els assistents en una experiència gastronòmica total, on quedessin fusionats el Penedès, la gastronomia catalana i els vins i caves del celler. Per una vegada, els assistents van passar de ser espectadors per esdevenir els actors de l'experiència.

L'Amèlia els va fer de guia per elaborar un àpat que comptava amb plats exquisits com una coca de recapte, mandonguilles, préssec de l'Ordal maridat amb cava i fruites del bosc o crema catalana amb torró de xixona. Tot elaborat a la cuina de Mas Palou entre tots els participants.

La cuina de Mas Palou, doncs, es va convertir per un dia en una sala d'experiències gastronòmiques. Els participants, a més, es van allotjar a les cases rurals de Mas Palou per fer més completa la seva estada al Penedès.

Show Cooking a Mas Palou
Show Cooking a Mas Palou
Show Cooking a Mas Palou
Show Cooking a Mas Palou

 

Mas Palou és un espai perfecte on programar esdeveniments d'empresa. Tenim diversos espais de sala de treball equipats amb wifi, projector i pantalla. Així com una cuina professional per a "show cooking". A més d'espais exteriors per poder-hi organitzar activitats a l'aire lliure. 

Es pot veure un exemple de les activitats de tardor-hivern organitzades en aquest enllaç

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada