Un casament durant la verema

Fa unes setmanes a Mas Palou vam ser uns privilegiats. Es va celebrar un casament als jardins de la casa. Va ser un dia únic, emotiu, ple de felicitat i amor. El casament va estar emmarcat pel paisatge de vinya, a ple cor del Penedès i en un moment tan especial com és la verema.

Mas Palou té un entorn immillorable, envoltat de vinyes, boscos, masos i cellers. Ideal per fer celebracions de casaments en petit fomat. A L'Espai Mas Palou es poden celebrar esdeveniments als jardins de la casa tot estant envoltats de natura i paisatge.

Fem que cada celebració tingui vida pròpia, que acabi sent un dia únic per als protagonistes de l'esdeveniment i per als convidats que són igual d'importants. Cuidem al màxim cada detall perquè no falti de res.

Els convidats al casament, sovint també són els nostres hostes. Cal Joaquim té capacitat per 8-10 persones i Cal Lluís té capacitat per 6 persones. En les dues cases s'ha mantingut el seu caràcter i algun dels elements originals de l'època per fer-les encara més singulars. També destaca per la seva piscina de 70 m2 amb un solàrium amb hamaques i dues pèrgoles.

Al bell mig del Penedès, Mas Palou ofereix un entorn de tranquil·litat, serenitat i singularitat. És un espai molt propici a celebracions i on es pot descansar, a la casa rural, amb el silenci de la natura.

 

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.