Sopars d’empresa nadalencs

sopars d'empresaEn plena tardor i a punt de començar l’època nadalenca, és aquell moment on les empreses comencen a buscar lloc per celebrar els sopars de nadal, espais per fer esdeveniments, on el principal objectiu és passar una bona estona amb totes les comoditats possibles.

A Mas Palou et donem la solució. Tenim l’Espai Mas Palou, un lloc creat per aquest tipus d’esdeveniments, un espai per gaudir i compartir històries. A Mas Palou t’assegurem que l’espai i l’entorn siguin ideals. Els jardins de la casa són amplis, envoltats de vinyes i natura que ho fa encara més idílic en aquestes èpoques tan especials.

Hi ha wifi a tota la casa, incloent els jardins i espais tancats, també disposem de projector, pantalla i equip audio-visual per si es necessiten en algun moment.

L’Espai Mas Palou està creat amb il·lusió, pensant sempre com t’agradaria trobar aquest lloc per celebrar tot tipus d’actes, celebracions, tatos, reunions, presentacions… O senzillament per passar una estona agradable amb bona companyia.

En ocasions et pot interessar que ho preparem tot nosaltres i que fins i tot no t’hagis de preocupar de res com pot ser un sopar d’empresa o dinar. També ens podem limitar a llogar l’Espai Mas Palou i assistir-te en la preparació. Només ens has de dir què necessites i nosaltres et farem una proposta.

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.