5 activitats a fer durant els mesos d’hivern al Penedès

L’Hivern al Penedès és molt llarg i dur… o no!
Des de Mas Palou et proposem una sèrie d’activitats que pots dur a terme durant els mesos més freds. Qui diu que al gener o al febrer no es poden fer activitats?
En plena època de Nadal on tots estem pensant què regalar et fem algunes propostes d’activitats per fer en parella, amics o en familia.


calçotada1. Calçotada:
 Ara que ve l’època de calçotades, pots organitzar-ne una a Mas Palou. L’entorn de la casa és ideal per organitzar esdeveniments a l’aire lliure. Fer una calçotada entre vinyes és una de les experiències més maques a fer durant aquests mesos de fred. I quan la fresca comença a apretar, escalfar-se davant la llar de foc és la millor solució. www.maspalou.com

Cursa 10K2. Cursa 10k a Vilafranca del Penedès:
El 29 de gener es celebra la 7a edició. El circuit té una durada de 5km el qual es donen dues voltes per fer el total de 10km. Circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.  Pels més esportistes és una bona manera de fer esport i fer marca personal. I si ets dels que t’agrada més descansar, pots fer-ho a Mas Palou tot fent un vermut i gaudint de la natura. http://www.10kvilafranca.org/

olèrdola3. Museu d’Arqueologia de Catalunya: Olèrdola té una situació privilegiada entre la plana del Penedès i el Garraf. Des de la prehistòria, els seus pobladors hi han deixat la seva empremta: un poblat iber, una impressionant fortificació romana i una ciutat medieval, amb esglésies preromàniques i romàniques i tombes medievals excavades a la roca.
És un bon moment per fer una visita i descobrir racons històrics de casa nostra. http://www.mac.cat/Seus/Olerdola

maridatge vins formatges4. Visita Jean Leon i fes un maridatge de vins i formatges: Un home, un temps, un vi. Descobreix la personalitat inconfusible dels vins Jean Leon i l’apassionant història del seu fundador.
Pels amants dels vins i dels formatges aquest és el seu regal. Es visita la bodega i es fa un maridatge de 4 vins i 4 formatges. http://www.jeanleon.com/es/enoturismo/maridaje-de-vinos-y-quesos

Vinseum5. Descobreix el Vinseum: Museu de les Cultures del Vi de Catalunya és un museu situat a una antiga casa-palau dels reis de la Corona d’Aragó, a Vilafranca del Penedès. Podràs endinsar-te a la història del vi i profunditzar en la matèria. http://www.vinseum.cat/

Aquestes són 5 propostes que us fem per passar un hivern més mogudet i divertit. Totes elles es poden realitzar al matí i per suposat a la tarda pots acabar el dia relaxant-te a Mas Palou amb la llar de foc de fons i un bon vi a la mà.

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.