Restaurants i activitats al Penedès

A Mas Palou sempre ens ha fascinat el Penedès, ja sigui per les activitats que es poden fer d’esport, gastronomia o de lleure. Sempre hem defensat que la terra on vivim és de privilegiats i que nosaltres en som participants. La natura ens roba el cor però avui us parlarem dels llocs que per a nosaltres mereixen cert esment, ja siguin gastronòmics per anar a fer un most o activitats que no et pots perdre si visites terres Penedesenques.

Cal Ramón.

És un dels llocs que no et pots perdre si estàs per Vilafranca del Penedès. No destaca pel local però si que ho fa pel menjar. És un espai molt petit però que no ha deixat de ser mai “El bar de tota la vida”. Està situat a la Plaça de la Vila en un lloc privilegiat.

Cal ramon

Cal Xim.

Restaurant portat per dos germans, la clau del seu èxit es basa en la qualitat-preu. Fan cuina catalana de temporada i a la brasa. Situat a Sant Pau d’Ordal. http://www.calxim.com/

Cal xim

Cal Pau Xich.

Cuina casolana tradicional. Aquest restaurant ofereix esmorzars de forquilla, dinars i sopars. També disposa d’una sala privada per celebrar convencions i festes. Situat a Guardiola de Font Rubí. http://www.calpauxich.com/ 

cal pau xich

Assaig de castells.

Estem al Penedès i ben orgullosos de la nostra cultura. És imprescindible fer una visita a un assaig casteller per experimentar què s’hi cou. Nervis, orgull, treball, festa, solidaritat i molt més. http://www.castellersdevilafranca.cat/

Castellers de vilafranca

Visita un celler.

Per acabar amb la nostra tria, hem volgut fer esment per suposat al vi. No es pot marxar del Penedès sense fer una visita a un celler. Tenim una quantitat admirable de cellers de més petits a més grans que fan un vi exquisit. Reconeguts a Catalunya i arreu del món.

Vinyes Penedès

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada