Mas Palou de cuina Michelin

Fa dues setmanes vam tenir el privilegi de rebre unes classes de cuina de la mà de Jordi Artal, cuiner reconegut pel seu restaurant Cinc sentits. La seva cuina ha estat guardonada amb una estrella Michelin i als pocs mesos de la seva inauguració, Cinc Sentits va estar nominat a Restaurante Revelación a Madrid Fusión.

Own experiences van ser els responsables de portar-nos el famós xef de cuina. Els nostres hostes, de nacionalitat americana, van poder gaudir d'unes classes magistrals on van tenir el privilegi de cuinar diversos plats d'estrella, de cuina tradicional reversionada, com és el caneló o els ous que veureu a continuació a la galeria de fotos.

Convertim Mas Palou en un showroom culinari

Mas Palou sempre és obert a organitzar noves experiències. En aquesta ocasió i per un dia, vam poder adaptar la cuina de la casa en una sala d'experiències, un show room culinari, on Jordi Artal fusionava l'experiència de preparar en viu plats de gastronomia Michelin amb una immersió total dels visitants americans al Penedès.

 

Jordi Artal a Mas Palou
Jordi Artal a Mas Palou
Jordi Artal a Mas Palou
Jordi Artal a Mas Palou
Jordi Artal a Mas Palou
Jordi Artal a Mas Palou

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada