Mas Palou amb família

L'experiència d'una casa rural 

L'experiència de passar uns dies en una casa rural és a vegades la millor opció si es vol desconnectar amb la família. No fa falta marxar molt lluny per poder gaudir amb els més petits de diferents activitats tot explorant la natura.

Mas Palou és una finca rural molt ben conservada i totalment rehabilitada. Consta de dues cases: Cal Lluís i Cal Joaquim. Les dues cases ofereixen tranquil·litat i una estada còmode, relaxant i atractiva. El fet d'estar envoltades de natura, fa que es converteixi en un lloc privilegiat. Els nens poden córrer i explorar indrets tranquils amb diferent natura i fauna o agafar les bicis i perdre's pels camins que envolten la casa.

A l'estiu les famílies poden gaudir de la piscina i les vistes increïbles de les vinyes. I a l'hivern nens i grans poden seure davant el foc i contemplar la imatge que es desperta al Penedès durant els mesos de més fred. 

Pels més grans l'experiència de passar uns dies en una casa com Mas Palou fa que puguin gaudir de l'Enoturisme que tenim al Penedès. Ben a prop de la casa tenim centenars de cellers amb un vi i un cava digne de tastar i visitar. Pel que fa a la proximitat amb la Costa de Barcelona, fa que a part de gaudir de tranquil·litat també es pugui gaudir d'ambient i festa en qualsevol època de l'any.

L'Espai Mas Palou és un espai per gaudir i compartir. Per organitzar tot tipus d’actes, celebracions, tasts, reunions, presentacions… O senzillament per passar una estona agradable amb bona companyia. 

T'hi esperem!

Mas Palou en família
Mas Palou en família
Mas Palou en família
Mas Palou en família
Mas Palou en família

Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada