Anem a plaça a Mas Palou!

Nous projectes a Mas Palou: La Plaça

Anem a Plaça a Mas Palou és el nom que li hem donat al projecte que estem iniciant quatre dones: la Maria, la Montse, la Pilar i jo mateixa, l’Adelina; i que es farà realitat aquesta primavera amb un esdeveniment a Mas Palou.

Amb el desig i la il·lusió de compartir amb tothom aquí aniré narrant tot el procés i el posaré al vostre abast en el blog que porta el mateix nom del projecte.

Tot va començar l’estiu passat, just després de tancar una llarga etapa professional. Per primera vegada en molts anys disposava de temps però era conscient que abans d’iniciar res de nou, no em sé estar massa quieta, em calia organitzar unes estances de casa en les que durant anys hi hem anat acumulant coses sense ordre ni concert. Vaig començar endreçant el magatzem de darrere de casa, en el que abans hi triaven el raïm de taula i va sortir de tot.

Què trobaràs a la Plaça de Mas Palou

Cadires; les antigues del menjador gran de casa, les de casa els meus avis, les que ens van donar els amics quan es va canviar de casa, les de les nenes quan eren petites… Potser n’hi ha 8 o 10 models diferents! Llits, bressols, capçaleres i somiers de fusta, de ferro, individuals, de matrimoni… quanta gent haurà somiat i estimat sobre d’ells! La taula del menjador dels meus pares, les tauletes de nit dels pisos de les amigues de Barcelona, la taula del braser de la botiga, la de dibuix, la del despatx de l’àvia. Taules on s’ha escrit i dibuixat la història de casa, taules sobre les quals s’hi han obert i tancat negocis, taules on s’han fet els dinars de festa major…

Tot aquest mobiliari i molts estris més, ara endreçats, estan a punt per viure una altra vida; els hi hem de donar una altra utilitat. Durant generacions han format part de l’existència de moltes persones i no es mereixen estar arraconats. Posem-nos en feina!

El baluard de Mas Palou

Comentaris

  1. Rosr Oriach Ribé

    Segur que el que teniu previst fer serà fantàstic….

    Petons i sort,

    Roser (amiga Gemma Guilera)

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>