Cal Lluís

1 habitació matrimoni / 2 habitacions dobles / 2 banys
Capacitat: Fins a 6 persones

Construïda a finals del segle XVIII, Cal Lluís és la masoveria més antiga de la finca i té una capacitat per a 6 persones, fet que la fa ideal com a casa rural per famílies o per grups.

En la seva renovació només es va aprofitar l’estructura, mantenint les parets de pedra a la vista en pràcticament totes les estances de l’allojament. La planta baixa és un gran espai que reuneix cuina, sala d’estar i menjador, equipats amb estris de cuina, forn elèctric, microones, nevera, televisió de pantalla plana amb DVD, jocs de taula, conexió wi-fi, i més.

En el primer pis els visitants trobareu una habitació de matrimoni i dues habitacions dobles, amb un encant especial degut a la paret de pedra vista original del segle XVIX.

La casa disposa de calefacció a totes les estances, així com equipament complet amb llençols, mantes i tovalloles. Té dos banys, l’un amb dutxa i l’altre amb banyera, equipats amb assecadors de cabells i miralls d’augment, així com una zona de lectura al rebedor del primer pis amb un sofà per contemplar les espectaculars vistes de les vinyes del Penedès.

Per tal de contribuir a la sostenibilitat de l’entorn, les masoveries de Mas Palou tenen en compte criteris ambientals de minimització de residus i de gestió de l’entorn. Així, aquesta casa rural per famílies o per grups s’escalfa amb una estufa que distribueix la calor per tot l’allotjament, amb llenya que gratuitament s’ofereix als visitants quan arriben a la masoveria.

A l’exterior de Cal Lluís es pot disposar d’una gran zona privada amb mobiliari de jardí i barbacoa, per a gaudir, tant grans com petits, de l’esbarjo a l’aire lliure.

Una casa rural per famílies i per grups amb pràctics espais d’oci

Mas Palou ofereix diferents espais que marcaran la diferència en la vostra estada en aquesta casa rural per famílies i per grups, com la gran sala interior per jocs infantils amb una taula de ping-pong i futbolín.

A més, al jardí podreu gaudir d’una piscina de 70 m2 amb platja per als més petits al mig d’un gran solàrium amb tombones i dues pèrgoles d’ombra. També hi trobareu una àrea de parc de jocs infantils i un altre gran zona amb petanca, porteria de futbol i altres jocs.

La tranquilitat del gran jardí d’oliveres i les vistes a les vinyes completen l’oferta exterior.

Les masoveries

Una estada inoblidable en una masia rural al Penedès

Cal Lluís

1 habitació matrimoni / 2 habitacions dobles / 2 banys
Capacitat: Fins a 6 persones

Construïda a finals del segle XVIII, Cal Lluís és la masoveria més antiga de la finca de Mas Palou i té una capacitat per a 6 persones, fet que la fa ideal com a casa rural per famílies o per grups. En la seva renovació només es va aprofitar l’estructura, mantenint les parets de pedra a la vista en pràcticament totes les estances de l’allojament.

Cal Joaquim

2 habitacions matrimoni / 2 habitacions triples / 2 banys
Capacitat: Fins a 10 persones

Cal Joaquim fou la primera de les masoveries de Mas Palou en ser rehabilitada. Té capacitat per a 8-10 persones i per això és molt pràctica com a casa rural per famílies o per grups. És la última en què hi va viure un masover, en Joaquim, d’aquí el seu nom. S’ha mantingut el seu carácter i alguns elements originals, com la menjadora dels animals del mas, que s’ha reconvertit en la pica d’un dels banys, totalment reformat i amb un encant especial.