Contacta amb Mas Palou

La teva casa rural al Penedès

Som l’Adelina i el Santi de Mas Palou. Ens agrada el tracte personalitzat i satisfer cadascuna de les peticions dels nostres clients. Volem que ens facis arribar els teus dubtes o demandes perquè la teva estada al Penedès sigui perfecta.

Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible!

Adelina Sant Mas Palou

Contacta'ns

Com arribar a les cases rurals de Mas Palou

Can Cerda de Palou, El Pla del Penedès
08733 Barcelona, Spain

M. +34 667 669 409
M. +34 652 942 372

maria@maspalou.com

a 30min. de Barcelona
a 40 min. de Montserrat
a 40min. de Tarragona
a 25min. de Sitges

Adreça GPS: N: 41º 25’ 39 E: 1º 43’ 39

L’autenticitat de la comarca de la vinya. Les platges radiants de la Mediterrània. Les possibilitats inacabables de Barcelona. Tres vèrtexs, tres móns plens de propostes per a unes vacances ideals en una masia rural al Penedès.

Mas Palou és al bell mig d’aquest triangle: la privilegiada ubicació d’aquesta masia rural al Penedès és la clau d’una estada plena d’experiències. Sant Sadurní d’Anoia, la ciutat més propera, és la capital mundial del cava i ho celebra amb diversos esdeveniments imprescindibles al llarg de l’any. A Vilafranca del Penedès, la capital del Penedès, podeu viure la festa major, les fires de maig i la fira del gall, tot un aparador de la cultura tradicional. La costa és molt a prop, i a més d’unes platges meravelloses, a Sitges i a Vilanova i la Geltrú gaudireu d’una gastronomia i d’una vida nocturna insuperables. I a només mitja hora, la gran urbs de Barcelona, cosmopolita i mil·lenària: un reclam d’opcions i de diversió que mai no acaba.

La situació de Mas Palou, casa rural al Penedès

L’entrada al Penedès suposa un canvi de paisatge clarament perceptible: entrem en una extensa plana, perfectament delimitada entre dues fileres de muntanyes, les serres d’Ordal i Garraf i la serralada Prelitoral. El visitant veu com la plana encara està dominada pels conreus, especialment la vinya, que hi destaca de forma omnipresent. Si entrem al Penedès pel sud, les vistes encara són més espectaculars, ja que els camps de vinyes tenen com a teló de fons la inconfusible silueta de la muntanya de Montserrat.

Les masies, envoltades generalment de vinyes, constitueixen un dels atractius visuals de la comarca, conjuntament amb les petites clapes boscoses a les ondulacions de la plana, la pineda que predomina a les àrees muntanyoses i algunes tires de vegetació de ribera resseguint rieres i torrents.

Aquells qui triin allotjar-se en una masia rural al Penedès gaudiran del clima mediterrani suau d’aquesta regió, amb els rigors estivals temperats per l’arribada de la marinada, i una pluviositat no gaire abundant que cau més a la primavera i especialment a la tardor.