Cultura

Art, música, teatre, fotografia, arquitectura, festivals. Sou inquiets i voleu cultura? Al Penedès trobareu propostes per a totes les sensibilitats.

Vinseum

A Vilafranca del Penedès | Tot l'any

El nou VINSEUM de Vilafranca és un espai pensat perquè els visitants visquin i experimentin la cultura del vi i tot allò que l’envolta. Al VINSEUM es descobreix el caràcter d’un territori, el Penedès, que des de fa segles ha centrat la seva activitat en la viticultura.
Aquesta relació amb el vi ha influenciat la història, la cultura i les tradicions de la comarca. El VINSEUM no és tan sols un museu del vi, és un espai d’intensa activitat cultural i turística per a tots els públics.
Visita la seva web.

Espai Xocolata Simon Coll

A Sant Sadurní d'Anoia | Tot l'any

Endinsa’t en l’apassionant món de la xocolata fent un recorregut vivencial a través del seu procés d’elaboració i aprofundeix en les seves múltiples dimensions: cultura, tradició, tecnologia, sensorialitat i emoció des d’un punt de vista únic i multisensorial.
Sabies que el cacau prové d’un arbre que es diu theobroma cacau i que el seu fruit és una pinya? Has vist mai una fava de cacau? Saps quina olor desprèn el cacau acabat de torrar? Vols conèixer el procés d’elaboració de la xocolata?Tastar la xocolata acabada de fer i aprèn a degustar-la de manera òptima. Deixa’t endur per les sensacions i les emocions més autèntiques.
Visita la seva web.