Espai Mas Palou, activats per empreses

Espai per empreses

L’Espai Mas Palou és un lloc creat amb il·lusió, pensant en l’espai que a vosaltres, els clients, us agradaria trobar. Un espai per gaudir i compartir. Per organitzar tot tipus d’actes, celebracions, cates, reunions, presentacions… O senzillament per passar una estona agradable amb bona companyia.

L’Espai Mas Palou és un habitacle diàfan situat al costat de Mas Palou Cases Rurals, a la finca de Can Cerdà de Palou. Envoltat de vinyes i oliveres, enmig del Penedès. Un entorn que et sorpendrà.

L’Espai Mas Palou és senzillesa estudiada, càlid, còmode, agradable i acollidor. Està pensat amb el cor, per poder-hi menjar, beure, compartir, riure, gaudir i aprendre, amb qui us vingui de gust: els amics, la familia, els client.

L’Espai Mas Palou disposa d’una cuina-office totalmente equipada (tot i que si no teniu ganes de fer menjar, podeu encarregar un servei de càtering), cambra de bany, equip audio-visual (projector i pantalla), biblioteca i una terraseta per fer xerrades intimes. L’aforament màxim es de 40 persones.

El Celler de Mas Palou

A Mas Palou tenim un nou espai per celebrar esdeveniments, reunions amb empreses o festes.

El Celler de Mas Palou té una capacitat de 90 persones assentades i de peu moltes més. És un espai ideal per a grups nombrosos que volen passar una agradable estada en un espai realment únic.

Per fer una reserva o consultar preus podeu trucar al telèfon +34 93 898 90 52 o enviar un email a maspalou@maspalou.com

Consulteu també la possibilitat d’utilitzar els jardins de Mas Palou.

Mas Palou és empresa

Hem reconvertit l’espai on antigament assecàvem les ametlles en l’Espai de Mas Palou. L’Espai és per reunions de treball i presentacions d’empreses. L’espai pels meetings, incentive, conferencing o team building.

Mas Palou és una casa rural però entre setmana també és l’espai d’empresa. Preparem activitats per empreses que treballen dinàmiques de grup.  A la tardor, una calçotada és una bona ocasió per cohesionar un equip de treball perquè tots els membres han d’intervenir en les tasques de preparació i sempre ho fan assistits per nosaltres, amb més o menys grau segons els interessa.

A Mas Palou és tot fàcil. No cal patir per accés a wi-fi, que n’hi ha a tots els espais tancats i també amb una bona cobertura als patis i jardins. La sala per fer-hi l’àpat principal està habilitada amb tots els estris de parament de taula que es puguin necessitar, fins i tot hi ha una cuina amb forn, així com accessos a banys.

Les taules es poden disposar de diverses maneres, i fins i tot es poden moure segons les necessitats de cada moment. I mentrestant es pot utilitzar el projector, la pantalla i l’equip d’altaveus.

L’Espai Mas Palou es fa gran amb els jardins

L’Espai ens dóna l’oportunitat de fer l’àpat de l’acte, però és veritat que hi ha ocasions que es necessita més lloc, o que hi ha moments d’una celebració que es necessita estar a l’aire lliure. Per això tenim els jardins de Mas Palou. Uns jardins naturals entre vinya i oliveres que ja els nostres avis en gaudien, sobretot en les celebracions d’estiu. Creiem que és per això que la vinya que envolta la casa dóna aquesta sensació tan especial que fa que tothom se n’enamori. Ha estat testimoni de moltes ocasions alegres que han acompanyat la família des de fa segles.

L’Espai Mas Palou disposa d’una cuina-office totalmente equipada (tot i que si no teniu ganes de fer menjar, podeu encarregar un servei de càtering), cambra de bany, equip audio-visual (projector i pantalla), biblioteca i una terrasseta per fer xerrades íntimes. L’aforament màxim es de 40 persones.

Per fer una reserva o consultar preus podeu trucar al telèfon +34 93 898 90 52 o enviar un email a maspalou@maspalou.com

Consulteu també la possibilitat d’utilitzar els jardins de Mas Palou.

Petició de reserva