Esports i Aventura al Penedès

Sou actius? Voleu emocions fortes? Teniu moltes opcions per a unes vacances al Penedès amb molta energia.

Cavall, esport i natura

Alt Penedès | Tot l'any

Per tots els amants de la natura i animals, aquesta és la seva activitat.

Excursió a cavall. 1 hora i mitja d’excursió per mínim 2 persones i màxim 4. Els clients són recollits a la casa rural i retornats. El preu és de 50€/pax.
Passejada amb carro. 1 hora de passejada per a mínim 2 persones i màxim 10. Els clients són recollits a la casa rural i retornats. El preu és de 100€ fins a 5 persones i 150€ de 6-10 persones.

Activitats aventura Mas Palou

Aventura eqüestre

Alt Penedès | Tot l'any

Sortida nocturna. (A la llum de
la lluna)
Recollida i retorn a la casa.
Activitat que es du a terme d’abril a octubre.
Es pot triar anar amb cavall o carro. Amb cavall mínim 2 persones i màxim 4. 60€/pax. Si preferiu anar amb carro fins a 5 persones 120€ i de 6-10 200€.
Bateig eqüestre. Activitat de dues hores i mitja de duració dins del centre eqüestre, mínim 2 persones i màxim 10. Presentació de la cabanya, xerrada sobre la vida del cavall en llibertat i en captiveri, demostració de doma natural. 60€/pax i a partir de 3 persones 40€/pax.

Activitats aventura Mas Palou

Cap de setmana eqüestre

Alt Penedès | Tot l'any

Si t’encanten els cavalls aquesta és una activitat feta expressament per a tu.

Fes una immersió total al món dels cavalls, conviu amb aquests animals i descobreix tot el que els envolta durant un cap de setmana diferent.
Tindràs l’oportunitat de participar i conviure amb ells com mai ho havies fet.

Activitats Mas Palou cavalls

Club de Golf de Barcelona

Alt Penedès | Tot l'any

A tan sols 27 km de Barcelona i amb fàcil accès des d’altres poblacions catalanes i l’aeroport del Prat, es va inagurar l’any 1989 sota la denominació “Club de Golf Masia Bach” i compta amb tots els avantatges perquè els seus visitants disfrutin del camp i les seves instal·lacions. Juntament en els diferents serveis per a l’esport del golf, incloent-hi dos recorreguts molt diferenciats i un camp de pràctiques amb capacitat per 120 jugadors, s’ofereix a més una casa club amb més de 6.000 metres quadrats, dos piscines exteriors i una interior climatitzada, camp de futbol d’herba, squash, terreny de golf, saunes, parking, guarderia infantil, restaurant, cafeteria, botiga i salons per reunions socials.
Visita la seva web.

Aventura entre vinyes

Alt Penedès | Tot l'any

Aquest pack inclou la millor selecció d’esports d’aventura i activitats amb sensació de risc, sempre de la mà de monitors experts i casi sense sortir del Penedès. I després, per gaudir de l’estat d’adrenalina alliberada, res millor que passejar entre les vinyes tan a peu com en bicicleta.
Visita la web.

Escalada al Castell de Subirats

Alt Penedès | Tot l'any

Al Penedès podem trobar un racó recomanable per escaladors tranquils. És la zona que hi ha davant del Castell de SubiratsEs tracta d’un racó tranquil i atractiu que s’alça sobre la plana, amb Montserrat de fons. La roca és calcària que rellisca una mica en algunes vies(les més difícils), un calcari gris i antic.
Hi ha vies fàcils (IV) amb uns quants 6b, 6c i 7 (especialment a la zona del Salt del Llop) bastant llargues (fins a 25 m, però també n’hi ha moltes més curtes). Hi ha, doncs, de tot i d’uns 30 m. de llarg la majoria de vies. Les assegurances són a base parabolts i els descens solen ser cadenes amb mosquetó.
Visita la web.