Les masoveries com a casa rural

Una estada inoblidable en una masia al Penedès

Acollidores, tranquil·les, perfectament equipades. Cal Joaquim i Cal Lluís, les masoveries de Mas Palou, reben els clients amb totes les comoditats dels allotjaments moderns però amb l’encant característic d’una masia rural al Penedès.

Totes les estances de les masoveries són exteriors i conserven elements de quan hi vivien els masovers originals, com les menjadores dels animals, ara transformades en un bany, o l’estança on es guardava el carro del camp, ara una acollidora sala d’estar.

Actualitzades amb molt d’estil, per tal d’oferir als visitants tot el confort necessari per gaudir d’una escapada rural, conserven l’encant senzill i natural propis d’una casa o masia rural al Penedès.

Al davant de cada casa rural, es pot disfrutar d’un ampli jardí amb barbacoa que complementa l’experiència del descans. La casa està situada al mig de la finca, envoltada del paisatge que formen els seus jardins i les seves pròpies vinyes i boscos.

Gaudeix de la teva estada en una casa rural al Penedès

Aquesta masia rural al Penedès formada per dues masoveries independents disposa també d’un espai de joc pels infants, amb taula de ping-pong, futbolín, una gran pissarra i jocs per a infants de diferents edats, i d’una piscina amb una vista incomparable a les vinyes, on gaudir del clima mediterrani , envoltat d’un paisatge difícil d’oblidar.

A Mas Palou s’admeten animals domèstics i s’ofereix als clients una habitació polivalent, L’Espai Mas Palou, per realitzar activitats de tast o maridatge de vins i caves, sopars en grup, tallers, reunions o qualsevol celebració.

Una estada en una masia rural al Penedès com Mas Palou, sigui un cap de setmana o unes llargues vacances , és tot un plaer que sempre valdrà la pena repetir. Els visitants hi trobareu una de les mes típiques cases pairals arrelades en aquesta terra de vinyes, on gaudireu envoltats de tradició, natura i espais de benestar.

Us esperem a Mas Palou, on a cadascuna de les nostres masoveries esperem que gaudiu de molts moments d’alegria i esbarjo, ja sigui amb la família o amb els amics.

Cal Joaquim

2 habitacions matrimoni / 2 habitacions triples / 2 banys
Capacitat: Fins a 10 persones

Cal Joaquim fou la primera de les masoveries de Mas Palou en ser rehabilitada. Té capacitat per a 8-10 persones i per això és molt pràctica com a casa rural per famílies o per grups. És la última en què hi va viure un masover, en Joaquim, d’aquí el seu nom. S’ha mantingut el seu carácter i alguns elements originals, com la menjadora dels animals del mas, que s’ha reconvertit en la pica d’un dels banys, totalment reformat i amb un encant especial.

Cal Lluís

1 habitació matrimoni / 2 habitacions dobles / 2 banys
Capacitat: Fins a 6 persones

Construïda a finals del segle XVIII, Cal Lluís és la masoveria més antiga de la finca de Mas Palou i té una capacitat per a 6 persones, fet que la fa ideal com a casa rural per famílies o per grups. En la seva renovació només es va aprofitar l’estructura, mantenint les parets de pedra a la vista en pràcticament totes les estances de l’allojament.