Senderisme

Caminar és descobrir. A la porta de Mas Palou comença una xarxa de camins per explorar al vostre ritme un territori ple de sorpreses.

Camins del Vi i del Cava

Alt Penedès | Tot l'any

Es tracta de més d’una desena de rutes que adopta el nom del raïm  que predomina en cada terra: monestrell, parellada, samsó o garnatxa, entre d’altres. Els camins estan molt ben cuidats i a través d’ells es recorren les vinyes i cellers de la regió.
Els camins no només tenen interès pels impressionants vinyes. Els paisatges naturals són igualment espectaculars, com les muntanyes de l’Alt Penedès i llocs com el parc natural del Foix. En tota la zona a més hi ha restes medievals de gran interès, alguns en el mateix parc.
Mitjançant aquestes rutes, es pot fer un gran recorregut per tot el Penedès. És també una forma d’endinsar en els pobles i en la naturalesa d’una regió canviant, de plans, serres i rius com el Foix que donen al raïm uns sòls perfectes per produir el vi i el cava.
Visita la web.

Ruta Vitivinícola

Alt Penedès | Tot l'any

L’itinerari del Castell de Subirats és el més destacat de tots els que conformen les Rutes Vitivinícoles proposades pel Patronat de Turisme. El recorregut s’inicia a l’Estació Vitivinícola, veritable centre neuràlgic de les Rutes que recorren el municipi. Aquesta estació està situada a el baixador del ferrocarril de Lavern – Subirats, i en ella trobareu tota la informació que vulgueu conèixer de Subirats: les seves Rutes, les adreces de les caves i els cellers, així com els seus horaris de visita, els restaurants del municipi, etc.
Visita la seva web.