Vins i Caves

Cellers modernistes impactants, visites a vinyes, els apassionants dies de verema, tastos i maridatges, i fins i tot un museu dedicat a la cultura del vi. Sou al paradís de l’enoturisme.

Agustí Torelló Mata

A Sant Sadurní d'Anoia | Tot l'any

El cava d’Agustí Torelló Mata és el resultat d’un compromís personal. El compromís de tota una família i d’un equip de persones que fan possible, any rere any, collita, rera collita, el miracle d’elaborar  uns caves amb personalitat única i reconeixement internacional. Els caves d’Agustí Torelló Mata neixen de les millors vinyes del Penedès, són respectuosos amb la seva terra i amb les varietats autòctones, amb el sòl i amb el clima, amb el procés i amb la tradició. Són caves que evolucionen amb el sentiment de la perfecció.
Visita la seva web.

Caves Codorniu

A Sant Sadurní d'Anoia | Tot l'any

Codorníu és la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI. És la història, per tant, d’un país i del seu progrés, de la gent d’una comarca, de la seva capacitat creativa i innovadora, de les seves conviccions, de la seva capacitat de millorar dia a dia i de respondre amb confiança a l’esdevenidor. Història, tradició, innovació i feina ben feta es confabulen per erigir-se en modèlica arquitectura. Les caves modernistes dissenyades per l’insigne arquitecte Josep Puig i Cadafalch, catalogades com a monument nacional historicoartístic, són tot un símbol de la feina de la família i de l’empresa: un homenatge de pedra i silenci, una vertadera catedral del cava.
Visita la seva web.

Caves Nadal

Torrelavit | Tot l'any

A només 4 km de Mas Palou. Interessant visita que et portarà a conèixer la història d’una de les caves mes emblemàtiques del Penedès, d’una família, d’una heretat, una finca, uns ceps i uns caves i vins blancs nobles. Podras disfrutar de moltes activitats enoturístisques.
Visita la seva web.

Parató

A El Pla del Penedès | Tot l'any

A quatre passes de Mas Palou, tan sols 5 minuts caminant. Des de la seva fundació al 1975, PARATO ha tingut un únic objectiu: oferir vins i caves de qualitat i prestigi, conjugant tecnologies modernes i sistemes de vinificació tradicionals. El denominador comú d’aquests anys de consolidació ha estat sempre l’amor a la terra, la viticultura i la qualitat del raïm recol·lectat, únic camí per obtenir uns vins i caves de qualitat que són el reflex de la naturalesa privilegiada que ens rodeja.
Visita la seva web.