Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

Blog

Marxar per tornar

Vaig plorar d’alegria quan els meus pares em van regalar, amb 18 anys acabats de fer, un regal increible: bitllets d’avió per unir-me a un viatge que uns amics seus havien de fer en furgoneta per Senegal.

Recordo posar-me a plorar inesperadament per mi i per tothom, una cosa inèdita. Els que em coneixen saben que no soc especialment expressiva, i no va caldre una gran feina de lògica per entendre la meva passió per viatjar.

Read More
Maria VallesComment
Sant Tornem-hi

Avui dilluns de Pasqua i demà Sant tornem-hi!

Els humans som animals de costums i fins i tot hem fet del confinament una rutina; ara toca programar la setmana vinent, i com que durant els darrers dies hem abusat, almenys a casa, de menges copioses, voldria que els propers àpats fossin menys calòrics.

Read More
Adelina Beneit
Sopa de farigola i truita d’espàrrecs

La Maria fa dies que m’ho demana: mare, escriu alguna cosa de les que fem per penjar al blog, és una visió diferent del confinament i pot ser interessant, em diu.

M’ha costat 25 dies posar-m´hi, perquè en contra del que li deu passar a molta gent, a casa, a pagès, en aquesta època de l’any hi ha molta feina. La primavera fa esclatar la vinya i no es pot fronterejar[Office1] .

Els primers dies de confinament en Santi ens va reclutar a totes per lligar sarments als filferros del xarel·lo de davant de casa; feien falta mans. Dos dels homes que treballen amb nosaltres viuen a la Conca d’Òdena i estan aïllats.

Read More
Adelina BeneitComment
Les vinyes a l'hivern.

Fred, boira, diamants de rosada, terra humida... L'hivern és un període clau en el cicle vegetatiu de la vinya. El pagès treballa durant tota aquesta etapa que té una importància vital, per garantir una òptima qualitat en la pròxima collita.

Read More
Maria Valles