Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

Allotjament

 

Allotjament

 
 

Cal Joaquim

Amb capacitat per 10 persones, Cal Joaquim és l'allotjament ideal per la teva propera escapada en família o amb amics. Es tracta d´una antiga masoveria restaurada amb totes les comoditats. Inclou cuina, Wi-Fi, TV i calefacció.

2 habitacions amb llit doble / 2 habitacions triples / 2 banys amb dutxa 

A partir de 296 € per nit

 
 
 
 
 

Cal lluÍs

Cal Lluís, amb capacitat per 6 persones, és l'estructura més antiga de la finca de Mas Palou. Amb cuina, Wi-Fi, TV i menjador, per tal que tu i els teus gaudiu de l'encant del Penedès.

3 dormitoris dobles / 2 banys amb dutxa

A partir de 186 € per nit

 
 
 
 
 

Casa Sant JAUmE

La Casa Sant Jaume és una masia bellament reformada situada directament al davant de la capella del 1623 que comparteix el seu nom. Amb una sala d'estar de somni, la Casa Sant Jaume disposa de dues configuracions: una amb capacitat per a 5 persones i una altra per a 2 persones.   

3 dormitoris / 2 banys amb dutxa, per a 5 persones

A partir de 210 € per nit 

- O -

1 dormitori / 1 bany amb dutxa, per a 2 persones 

A partir de 115 € per nit 

 
 
 
 

l’exterior

Mas Palou ofereix espais compartits com cap altre. Relaxa't al sol gaudint de la piscina, gaudeix d'un àpat al jardí, camina per la vinya. Cada allotjament té la seva pròpia zona per menjar a l'aire lliure. Tant Cal Joaquim com Cal Lluís comparteixen una piscina (veure fotos a sota), mentre que la Casa Sant Jaume té la seva pròpia piscina. També hi ha una zona de joc per als nens.