Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

Activitats

 

ACtivitats A Mas Palou

Vinyes, boscos, masies i cellers. El murmuri suau de la naturalesa sota la llum mediterrània. Senders, turons, oliveres. Petits pobles dispersos al llarg de l'horitzó ondulat, per sota de Montserrat. El nostre petit "país", que de vegades s'anomena "País del Cava", té tot el que necessites, i molt més. Hi ha infinits paisatges de vinya, llocs per visitar amb amics família, restaurants, museus, i moltes altres opcions per gaudir de la vostra escapada.

 

 
IMG_3781.jpg

GAStronomia

Prepara't per a que els teus sentits emprenguin un viatge increïble. Gaudeix del més tradicional de la nostra zona: xató, rostit, coca amb xocolata, gall, calçots, catànies, garlanda, i molts més. Fes-nos saber si et ve de gust que et fem l'esmorzar o si vols conèixer els nostres restaurants i mercats preferits.

 

TASTOS DE VI I CAVA

Impressionants cellers modernistes, visites als petits cellers familiars, els llargs dies de collita, degustacions i maridatges, i fins i tot un museu dedicat a la cultura del vi. Estàs en un paradís pels amants del vi! Estem encantats de concertar visites a cellers o de preparar cates, així com d'ensenyar les nostres vinyes i explicar què ens emociona de la nostra feina.

IMG_4209.jpg
 
IMG_3339.jpg

culturA LOCAL

Art, música, teatre, fotografia, arquitectura, literatura, festivals. Tens fam de cultura? A la regió del Penedès trobaràs ofertes per a tots els gustos, des festivals de cava fins mercats de préssecs i concursos de castellers. I molt més!

 

SORTIDES EN BICI O A PEU

Hi ha infinites opcions per explorar una zona plena de racons preciosos des de Mas Palou. Podeu fer rutes de diferents dificultats a peu per les vinyes, anar a cellers caminant, fer trail, llogar bicis i més.

IMG_3658.jpg