Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

Espais

 

Espais

Per acompanyar el vostre l'allotjament de somni també disposem de diversos espais interiors per llogar i gaudir, per exemple per a un retir de ioga, un aniversari familiar, un esdeveniment formal o fins i tot un concert. Deixa que Mas Palou sigui el teló de fons en els teus records preferits amb família i amics. Pots posar-te en contacte amb nosaltres si t’interessen els espais exteriors.

 
 

 

 

Secà D'ametlles

Deixa volar la imaginació en aquesta històrica sala que combina el disseny contemporani amb elements tradicionals. Des d'un tast professional a una classe de ioga banyada pel sol, passant per un productiu taller o reunió de negocis. Secà d'Ametlles és un espai per a esdeveniments bellament informals.

A partir de 300€.

 

 

 

Celler

Un espai gran, amb una llum única, i enmarcat per antics dipòsits de vi, el Celler es pot utilitzar per esdeveniments formals o com a menjador de luxe. Amb sostres elevats, un ambient decididament rústic i espai suficient per un grup gran, és un escenari espectacular que no deixa indiferent. No dubteu en utilitzar el Celler per al vostre proper esdeveniment formal.

A partir de 800€.

 

 

 

La capella

La capella familiar es remunta a l'any 1623, com mostra la inscripció a la porta. Si bé part de l'interior original es va cremar durant la Guerra Civil, l'espai ha estat renovat i s'utilitza un cop l'any per a una missa en celebració del seu patró, Sant Jaume (Santiago). Aquest espai no es lloga però l'ensenyem encantats.