Blog

Sant Tornem-hi

Avui dilluns de Pasqua i demà Sant Tornem-hi!

Els humans som animals de costums i fins i tot hem fet del confinament una rutina; ara toca programar la setmana vinent, i com que durant els darrers dies hem abusat, almenys a casa, de menges copioses, voldria que els propers àpats fossin menys calòrics.

Seguint els consells de la bona amiga Maria Batet, agafo el llapis i la llibreta i apunto idees per als pròxims plats que elaborarem i que compartirem amb vosaltres. Un dia, peix al forn, amb tomàquets, ceba i alguna patata, no masses; un altre, popets amb ceba confitada i tomàquet o pop a la gallega, dependrà del mercat.

El verd serà omnipresent: lasanya de verdures, timbal d’albergínia, tomàquet i formatge de cabra amb una mica de melmelada de figa o de raïm i un remenat de bolets amb bròquil i coliflor.

I després de tanta mona de sara, ens convé el pastís de pastanaga amb fruits secs o la “Tatin” de poma que tant ens agrada. Ara, a apuntar els ingredients per poder ser demà a primera hora a la botiga, fer la compra sense deixar-me res i tornar el més ràpid possible cap a casa  i mans a la feina!

Adelina Beneit