Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

El Penedès

 

el Penedès

Descobreix els secrets millor guardats del Penedès durant la teva estada a Mas Palou. Conegut pel seu vi, els paisatges de vinya, el folklore i el bon menjar, la regió del Penedès és molt més. Una joia per explorar i a prop de tot.

 
 
 

VINS I CAVES

El Penedès es considera una de les millors regions vitícoles d'Espanya, i és una de les zones vitivinícoles més antigues d'Europa. El clima mediterrani i el sòl fèrtil permeten produir una gran varietat de vins, i el cava destaca per la quantitat i qualitat que se'n produeix. Principalment s'utilitzen les varietats macabeu, xarel.lo i parellada però cada vegada més es recuperen altres varietats antigues. Podràs trobar tant caves realitzats amb el mètode tradicional com ancestrals. No t'ho perdis!  

 
 

Hi ha una gran quantitat de cellers a la zona, alguns dels quals fan servir el raïm que conreem a Mas Palou per elaborar els seus productes. Tenim bona relació amb moltíssims cellers del Penedès i estarem encantats de recomanar-te productes i concertar visites i cates segons les teves preferències. Si vols més informació sobre alguns dels tastos que hem fet no dubtis en fer un cop d'ull al nostre Instagram!