Masia Mas Palou - Entourisme al Penedès

Qui Som

 

qui som?

 
IMG_3101.jpg
 

Som la família Vallès Beneit:

 
santi square 1.jpg

Santi Vallès

El Santi és enginyer agrícola i des de fa molts anys fa de viticultor a la nostra finca, amb cura per obtenir la més alta qualitat de raïm. Normalment el trobareu dalt d'un tractor, al despatx o a la vinya treballant, o participant en diverses organitzacions de pagesos. Quan no s'ocupa de la vinya o les oliveres, li agrada gaudir d’un bon dinar en família, el cine i jugar amb la Furla.

adelina square 2.jpg

AdelinA Beneit

L'Adelina és pura energia, una cuinera impressionant i se li donen molt bé la decoració i el disseny. Li encanta fer servir materials antics de la casa com rajoles hidràuliques i eines de la vinya per fer mobles. Va treballar molts anys en unes famoses caves fins que es va jubilar i ara està encantada d'estar a Mas Palou.

maria square 2.jpg

Maria Vallès

La Maria és la filla gran del Santi i l'Adelina. Després de passar set anys a l'estranger estudiant i treballant en llocs com la Xina, els Estats Units, Corea del Sud i l'Índia, ha decidit tornar i treballar al negoci familiar. Li agrada molt el disseny i la fotografia, tastar vins, i el cinema. És la veu de l'Instagram i els emails de Mas Palou.

anna square.jpg

Anna VallèS

L'Anna és la filla més jove i és la lletraferida titular. Va estudiar Humanitats i va viure a Bolonya, treballa en una editorial, i li encanten el teatre, l'escoltisme i l'activisme. Com a tots els altres membres de la família té predilecció pel vi i la cuina, i pels llibres!

 
furla square 2.jpg
 
 

Furla

La Furla és la nostra gossa guardiana titular, la tenim des del 2013. Borda quan arriba qualsevol persona però després sempre vol jugar i que li toquin la panxa. Li agrada caçar tant mosques com llebres i en tot moment està pendent d'on són tots els membres de la família.